Tjenester

Bilskadesenteret Telemark as er et komplett karosseri/lakkverksted. Vi tilbyr alt innenfor karosseri skader og billakkering. Enten bilen din er av stål, aluminium eller plast, behersker vi alle typer reparasjonsmetoder. Vi har dyktige fagfolk, som er godt kurset innen alt av det nyeste i dette faget. Vi reparerer alle skader og bilmerker etter bilfabrikantenes reparasjonsveiledning. Alt vi gjør på din bil blir godt og nøye dokumentert, og du får alt lastet ned på en minnebrikke når bilen er klar. Vi har høy faglig kompetanse og innehar det mest moderne verktøy og utstyr som finnes på markedet.

Kom innom oss for mer informasjon og en hyggelig prat.

Bilskadesenteret Telemark as er et komplett lakkerings verksted. Vi tilbyr fagmessig profesjonelt lakkeringsarbeid og utfører alt innen billakkering, fra Spot-Repair, Smart-Repair til omlakkering og hellakkering. Vår lakkavdeling har fag folk med høy og lang kompetanse innen faget. Vi har tatt i bruk alt avansert teknisk utstyr som finnes på markedet. -For oss er KUN det beste godt nok-. Daisy-Wheel er det mest avanserte blandesystemet som finnes i vårt fag, med hele 60000 farger og 200000 fargenyanser å velge mellom. Vi tilbyr kvalitet, solid erfaring og konkurranse dyktige priser.

Kom innom for en hyggelig prat med våre dyktige medarbeidere. Vi setter deg inn i prosessen, gir deg en pris og forteller hvor lang tid dette tar. For mer informasjon, ta kontakt med oss.

Hvis du har en liten lakkskade, kan det ofte lønne seg med Spot-Repair. Det vil si at kun det skadede område blir bearbeidet for å holde kostnadene nede. Vi bruker Spot repair for å utbedre småskader profesjonelt, uten å lakkere hele delen. Denne metoden gir gode resultater og er kostnadsbesparende.

Small,medium area repair technique. Smart reperasjoner har blitt utviklet for å tilby en rask, enkel og kostnads effektiv måte å reparere små skader på kjøretøy. Reparasjoner utføres kun på det skadede området og er derfor mye mindre og raskere å gjennomføre. Den store fordelen er en enorm kostnadsbesparelse. Vi kan reparere følgende med Smart-Repair:

  • stoff trekk på seter, dører og tak
  • skinn- og vinyltrekk på seter, dører og interiør
  • hard og myk plast i interiør og eksteriør
  • lykteglass
  • felger
  • små bulker

Kom innom, så ser vi om dette kan gjøres på din skade!

Vi bytter bilglass dersom du har fått sprekker eller knust, enten frontrute, siderute eller bakrute. Du får selvfølgelig også her, full Garanti på jobben vi har utført. Vi reparer/skifter også slitte og matte lykter.

Har du fått steinsprut på bilen? Hakk, riper og sprekker blir etter hvert til roser som gradvis vokser seg større helt til ruten går i oppløsning. Unngå bot, stress og ulykker – reparer bilglass hos oss i dag!

Bilskadesenteret Telemark as er nå også Tesla godkjent verksted, som ett av kun fire verksteder på Øst-Sørlandet. Vi kan ta imot Tesla kunder fra hele regionen til vårt moderne verksted. Vi har gått igjennom omfattende kursing og treningsprogram av våre ansatte, og investert i alt av nødvendig, og det nyeste utstyret for disse bilene.

Oppretting

Vi har dyktige fagfolk med alt av det nyeste verktøy og utstyr på markedet. Utfører alt av karosseri/lakk skader.

Lakkering

Våre dyktige fagfolk utfører alt av lakkering på alle bilmerker på en meget profesjonell måte. Alt av nytt og moderne utstyr til enhver tid. Verkstedet tilfreds stiller myndighetens strenge krav til drift av lakkeringsverksted.

Spot repair

Småskader repareres fagmessig og hurtig. Dette er en billigere og raskere metode å reparere småskader på. Perfekt utført.

 

Smart repair

Dette er en metode hvor vi reparerer småskader raskt og effektiv, både på interiør og eksteriør. Vi har meget god erfaring med denne måten å reparere på.

Ruteskift

Vi utfører alt av skade på Bilglass, med full garanti.

Tesla

Godkjent Tesla Verksted. Vi tar imot alle typer Tesla biler, og vi har alt av det nyeste utstyret for reparasjon av disse bilene.